Denizlispor, Trabzonspor Galibiyeti Sonrasında Prim Verdi

Süper Lig'de Trabzonspor'u evinde, golcüsü Hugo Rodallega'nın golleriyle 2-1 mağlup eden son 4 maçtan 3'üncü yenen Yukatel Denizlispor'da yönetim, oyuncuların motivasyonu için kesenin ağzını açtı.

18.12.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 18.12.2019-14:32) Denizlispor, Trabzonspor Galibiyeti Sonrasında Prim Verdi

Denizlispor yönetimi, Trabzonspor deplasmanından 3 puanla gelen oyuncuları primle ödüllendirdi. Oyunculara 45'er bin TL prim verilmesine karar verildi. Galibiyet primine gelen artış oyuncular arasında sevinç yarattı.

Oyuncular prim artışı üzerine Başkan Ali Çetin ve yönetim ekibine bir sonraki karşılaşma olan Aytemiz Alanyaspor maçı için galibiyet sözü verdi. Süper Lig'e 9 yılın ardından dönmelerine karşılık ilk senelerde çitayı yüksek tuttuklarını söyleyen Ali Çetin, "Biz yönetim olarak takımımızın yanındayız. Teknik ekibimiz ve futbolcularımıza güvenimiz tam. Çizgimizi bozmayacağız. Devre arasına kadar 2 maçımız kaldı. Bu karşılaşmaları kayıpsız geçeceğiz" dedi. 

Denizlispor İle Altınordu Ziraat Türkiye Kupasında Rövanşa Çıkıyor

 
Kupa'da 5'. Tur rövanş karşılaşmasında, 19 aralıkta Süper Lig ekibi Yukatel Denizlispor'la TFF 1. Lig'de alt sıralardan yükselmeye çalışan Altınordu karşı karşıya gelecek. Denizli Atatürk Stadı'nda Cihan Aydın'ın hakemliğini yapacağı karşılaşma saat 14.30'da ekranlara gelecek. Eşleşmenin Tire'de gerçekleşen ilk maçını 5-3 galip gelerek avantajı kazanan Denizlispor'da Teknik Adam Mehmet Özdilek'in sahaya genç ve yedeklerle çıkacağı söylenirken, Altınordu'nun da U19 takımı futbolcularını oynatacağı söylendi. Maçın bilet ücretleri kapalı tribün 20, maraton 10 TL olarak satışa sunuldu. Kale arkası ise taraftara kapalı olduğu açıklandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal