Denizlispor Şampiyon Olmak İstiyor!

Ligde oynadığı 2 maçta 2 galibiyet alan Denizlispor'dan şampiyonluk sözleri. İşte detaylar..

28.08.2019-14:15 - (Son Güncelleme: 28.08.2019-14:12) Denizlispor Şampiyon Olmak İstiyor!

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor yeni ligine rüya gibi başladı. Çıktıkları 2 maçtan da galibiyetle ayrılan horozlar, şampiyonluk için iddialı konuştu..

MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ

"Lige iyi başlamak bize moral verdi. Bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacağız. Göztepe ligin en renkli takımlarından. Bu seneye iyi başlamadılar. Bu nedenle bizimle iç sahada oynayacakları müsabaka onlar adına bir final maçı gibi görülüyor. Mutlak kazanmak isteyeceklerdir. Biz de iyi gidişatımızı sürdürmek ve milli maç arasına moralli girmek istiyoruz" dedi.

TRANSFER YAPACAĞIZ

"Bizim takım olarak bir oyun felsefemiz var. Bunu sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Mücadele gücü yüksek olan bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Saha içerisinde çalışmalarımız ciddi şekilde devam ediyor. Oyuncularımız son derece özverili çalışıyor. Verdiklerimizi alıyor, ne demek istediklerimizi anlıyorlar. Gerek fiziki gerek taktik çalışmalarımız istediğimiz gibi devam ediyor. Transfer dönemi kapanmadan 2 oyuncuyu daha kadromuza katmak ve eksiklerimizi kapatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal