Denizlispor Başkanını Öldüresiye Dövdüler! İşte O Görüntüler!

Denizlispor Başkanı Ali Çetin dün gece restoran çıkışı polislar tarafından darp edildi.İşte detaylar..

15.08.2019-17:44 - (Son Güncelleme: 15.08.2019-17:34) Denizlispor Başkanını Öldüresiye Dövdüler! İşte O Görüntüler!

Denizlispor'da transfer harekatı devam ederken bir yandan da başkan Ali Çetin'in başına gelen bu skandal olayı konuşuyor.. En son Olcay Şahan ile sözleşme imzalayan Denizlispor'da moraller bozuk.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve 2 oğlu gözaltına alındı

Ali Çetin:"Biz yemek için restorana gittik. Rezervasyonumuz olmasına rağmen 'yer yok' dediler. Orada küçük bir tartışma oldu"

Ali Çetin: "Duruma kızıp oradan çıktık. Arkamızdan restoranda tartışma yaşadığımız 5-6 tane genç geldi. O sırada kaldırımda da 2 trafik polisi vardı. Arkamızdan gelen grup polislere bir şeyler söyledi. Bunun üzerine bir trafik polisi beni yere yatırmaya çalıştı"

Yapmayın dedim senin başkanlığının ... diyerek sövdüler

Ali Çetin: "Polis gelip arkamdan biber gazı sıktı. Küçük oğlum yüzümü yıkamam için su getirdi. Büyük oğlum da duruma tepki gösterdi. Ona da biber gazı sıkıp yere yatırmışlar. Oğlum, 'Ben avukatım, bunu yapmaya hakkınız yok' diye bağırdı. Beni yere yatırıp ters kelepçe taktılar"

Denizlispor Başkanı Ali Çetin: “Kafama kafama jopla vurdular. Yapmayın dedim senin başkanlığının ... diyerek sövdüler. Hanımın yanında dayak yemek koydu. Bu polislerden şikayetçiyim.”

 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal