Deniz Çoban: ZORLU Bir Hafta Olacak

Eski hakem Deniz Çoban, hakem atamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

23.01.2020-10:44 - (Son Güncelleme: 23.01.2020-10:41) Deniz Çoban: ZORLU Bir Hafta Olacak

Eski hakem Deniz Çoban, hakem atamaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Çoban, zorlu bir hafta olacak dedi.

İşte o açıklamalar:

Hakem atamalarından, MHK’nin, elindeki kadroyu en efektif şekilde kullanmaya çalıştığını görüyoruz. Tecrübelilerle, tecrübesizleri; performansı yüksek olanlarla, düşük olanları harmanlamaya çalışıyorlar. Fenerbahçe-Başakşehir maçında Türkiye Ligi’nin gelmiş geçmiş en tecrübeli bir kaç hakeminden biri olan Fırat Aydınus atanırken, Konyaspor-Galatasaray maçında da neredeyse 5 yıldır 3 büyük maçı yönetmemiş olan Koray Gençerler atanmış.

Lider Sivasspor’un maçında genç jenerasyonun temsilcisi Abdulkadir Bitigen atanırken, Beşiktaş maçında da tecrübeli isimlerden Göçek atanmış. Kısaca MHK, geçmiş dönemlerin aksine; pastadan genele pay dağıtmaya başlamış. Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinden bu yana hedef tahtasına konulan ve maç alamayan Çakır ve Kalkavan da bu hafta sahalara geri dönmüşler. Zorlu bir hafta olacağı muhakkak... Hakem eleştirilerinde gençlere tahammül varken, eskilere o tahammül pek yok gibi...

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş-Sivasspor gibi önemli bir maçta düdük çalan Şansalan’ın yaptığı ufak tefek hatalara hoş görüyle yaklaşıldı. Burak ile Beşiktaşlılar’ın penaltı beklediği pozisyonda hiç kimse hakem üzerinden bir niyet sorgulaması yapmadı. Bu hafta Fenerbahçe-Başakşehir maçında kamuoyunun yapılan hatalara yaklaşımı böyle olmayacaktır. Vedat Muriç kararı da maçın zorluğunu etkileyecek bir başka faktör olacak, hakem için hayli zor bir maç geçecektir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal