Deniz Çoban: MHK Risk Aldı

Eski hakem ve spor yorumcusu Deniz Çoban, Hakem hataları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

30.01.2020-17:25 - (Son Güncelleme: 30.01.2020-17:24) Deniz Çoban: MHK Risk Aldı

Eski hakem ve spor yorumcusu Deniz Çoban, Hakem hataları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İşte Çoban’ın açıklamaları:

Son günlerde yaşananlar ve karşılıklı demeçlerle ortam çok fazla gerildi. Böylesi bir ortamda düdük Ali Palabıyık’a emanet edildi. Bence bu sezonun en başarılı hakemi Palabıyık... Zirvenin en önemli maçlarında bu sezon hep o vardı. Akılda kalan, günlerce konuşulan bir hatası olmadı. İlk yarıda Trabzonspor’un Beşiktaş’la ve Galatasaray’la oynadığı maçları da o yönetmişti. Kendisi şu an Mallorca’da UEFA seminerinde. Şubat’tan sonra Avrupa’da düdük çalacak hakemler arasında yer alıyor. Kısaca Avrupa’da da yoluna emin adımlarla ilerliyor. Maç hakemini bulmuş görünüyor ama bu ortamda, bu maçın tartışmalardan uzak bitmesi de pek mümkün görünmüyor.

Haftanın atamalarında dikkatimi çeken birkaç husus var. İlk kural hatası müracaatı, Gaziantep FK’dan gelmişti. Maçın hakemi Kalkavan, VAR’ı Özkahya idi. MHK, iki hakeme de bu hafta görev verdi. Hakemlerin bu maçta herhangi bir kusurunun olmadığını bu görevlendirme ile ilan etmiş oldu. Bir anlamda görüşünü peşinen ilan etmiş oldu! İkinci kural hatası itirazı da Beşiktaş’tan gelmişti. Maçın hakemi Göçek, VAR’ı Bahattin Şimşek’ti. Bu iki hakemin de bu hafta görevi yok! MHK bu tavrıyla da Göztepe-Beşiktaş maçının yönetiminde belli sıkıntıların olduğunu kabul etmiş görünüyor.

Liderin maçına da Arda Kardeşler var. Bu sezon FIFA kokardı takmasına rağmen, Kardeşler’in yönettiği maçların birkaçı dışındakiler tartışmaya açıktı. İstenilen seviyeyi bir türlü yakalayamadı. Böylesi önemli bir maça atanırken MHK ciddi bir risk almış görünüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal