Denayer’in Galatasaray Aşkı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de forma giyen Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer’in bu sezon Galatasaray’da forma giymek için büyük bir fedakarlık örneği gösterdiği öğrenildi.

13.08.2018-17:20 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-17:16) Denayer’in Galatasaray Aşkı!
2015-2016 ve 2017-2018 sezonlarında iki farklı dönemde Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve Fatih Terim’in bu sezon kadrosunda görmek istediği Denayer’in sarı kırmızı kulübe olan bağlılığı alkış topladı.

Yaz transfer sezonunda ilk olarak İskoç ekibi Celtic’in talip olduğu 23 yaşındaki stoper, bu teklifi reddederken, geçtiğimiz günlerde İtalya Serie A takımlarından Torino’nun yaptığı teklifi kabul etmedi.
Her fırsatta Galatasaray’da forma giymek istediğini belirten ve sosyal medya hesaplarından da bunu gösteren başarılı oyuncu, İngiliz yöneticilere bu konuda baskı yapıyor.

Geçtiğimiz sezonun Premier Lig şampiyonu City’de öncelik, Denayer'i bonservisiyle göndermek… Fakat futbolcunun Galatasaray dışında bir takımda forma giymek istememesi hem de kulübe istenilen seviyede bir teklif gelmemesi Belçikalı oyuncuyu sarı kırmızılılara yakınlaştıran faktörler… Ayrıca İngiltere’de transfer döneminin sona ermesi de sarı kırmızılı yönetimin iştahını kabartıyor.

Galatasaray’ın, daha önce 2 kez kiraladığı şekilde, yine son ana dek Denayer'i bekleyeceği ve 23 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle kadrosuna katmak istediği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal