Demir Grup Sivasspor Yeniden Lider!

Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Tunç Kayacı, Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

22.02.2020-13:08 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-13:05) Demir Grup Sivasspor Yeniden Lider!

Fanatik Gazetesi spor yazarı ve yorumcusu Tunç Kayacı, Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

Ligin ikinci yarısında türbülansa giren Sivasspor kendisi gibi üst sıralarda yer alan rakibi Alanyaspor karşısında mutlak 3 puan İçin sahaya çıktı. Kış şartlarına ve cuma akşamı olmasına rağmen tribünlerdeki destek görülmeye değerdi. Oyuna baskılı başlayan Sivasspor daha 7. dakikada sezonun ilk penaltısını kazandı. VAR kararıyla gelen penaltıyı Mert Hakan gole çevirerek takımını öne geçirdi. Ev sahibi ekip aslında bu maç öncesi önemli isimlerinin sakatlığı nedeniyle endişeliydi.

Özellikle sol bek mevkiinde Uğur ve Ziya, stoperde Caner’den yoksun çıkması Rıza Çalımbay için zor bir geceyi işaret ediyordu. İlk yarıda iki takım da oyunu tutmaya çalıştı. Alanyaspor zaman zaman etkili ataklar geliştirdi, ancak final etkisiz kaldı.

İkinci yarı gerilim filmi gibiydi. İki teknik adam da hamleler yaptı. Çalımbay, Emre Kılınç’ı oyuna alarak ofansif anlamda skoru perçinlemeyi hedefledi. Erol Bulut ise Fernandes ve Mustafa Pektemek’i alarak Sivas’ta teslim olmaya niyeti olmadığını gösterdi. Ev sahibi skoru korumaya oynamadı, tam tersi ikinci golü aradı. Alanyaspor’un da karşılık vermesi izleyenlere zevkli bir 90 dakika geçirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal