Dembele’ye Dev Talip!

Adı uzun süredir Premier Lig ekibi Arsenal’le anılan ancak transferi yatan Barcelona’nın Fransız yıldızı Ousmane Dembele’ye yeni talip var.

11.08.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-17:06) Dembele’ye Dev Talip!

Geride kalan sezon başında Borussia Dortmund’dan Barcelona'ya büyük umutlarla kadroya dahil edilen fakat beklentilerin uzağında kalan Ousmane Dembele ile ülkesinin dev ekibi Paris Saint Germain'in ilgilendiği kaydedildi.

Mundo Deportivo'nun haberine göre, uzun süredir Arsenal'in kadrosuna katmak istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Dembele için Paris Saint-Germain ciddi bir teklif sunmaya hazırlanıyor. PSG'nin yeni teknik direktörü Thomas Tuchel ile Dembele'nin Borussia Dortmund'da beraber çalıştıkları hatırlatılırken, iki ismin geçmişte birbirleri hakkında söylediği övgü dolu ifadelerin altı çizildi.

Gazetenin haberinde ayrıca, Dembele’ye olan güvenini sürdüren Barcelona yönetiminin astronomik bir teklif gelmediği sürece yıldız oyuncuyu elden çıkarmayı düşünmediği bilgisi de yer aldı.

Geçen sezonun başında Borussia Dortmund'dan Barcelona'ya 105 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Ousmane Dembele, yaşadığı ağır sakatlık sebebiyle de 23 resmi karşılaşmaya çıkabilmiş ve İspanyol ekibinde 3 gol, 7 asistlik bir performans sergilemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal