David Luiz bombası! Süper Lig Devine İmza Atmaya Geliyor

Arsenal'in dünyaca ünlü stoperi David Luiz Fenerbahçe'ye geliyor...

16.06.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-18:40) David Luiz bombası! Süper Lig Devine İmza Atmaya Geliyor

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Arsenal forması giyen Brezilyalı stoper David Luiz ile anlaşmak üzere.

ZANKA – ADİL RAMİ – DİEGO REYES - SADIK ÇİFTPINAR’DA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞANDI

Göreve geldiği günden beri defans hattına yaptığı takviyerde sürekli olarak karavana atan Ali Koç’un bu kez işi şansa bırakmak istemediği belirtilirken, sarı lacivertlilerin kalitesini ispat etmiş dünyaca ünlü defans oyuncusu David Luiz’i renklerine bağlamak için harekete geçtiği öğrenildi. Upamecano, Çağlar Söyüncü, Thiago Silva gibi oyuncularla ilgilenen ‘Topçuların’ önümüzdeki sezon bambaşka bir defans hattıyla Premier Lig’e merhaba diyeceği kaydedilirken, Fenerbahçe’nin Arsenal’de olan değişime seyirci kalmayacağı ve Luiz için tüm şartları seferber edeceği bildirildi.

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİ DAHA CAZİP

Sezon sonunda Arsenal’den ayrılacak olan 32 yaşındaki Brezilyalı’yı Benfica da isterken, Fenerbahçe’nin yıllık ücret konusunda rakamı biraz daha yüksek tuttuğu anlaşıldı. 32 maçta görev alan tecrübeli defans 2 gol 1 asist yapma başarısı gösterdi. 53 kez Brezilya Milli Takımı’na seçilen Luiz daha önce Chelsea, PSG ve Benfica gibi kulüplerde top koşturmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal