David Beckham Radamel Falcao'dan Vazgeçmiyor

Radamel Falcao bir kez daha İnter Miami'nin gündemine geldi.

06.01.2020-13:10 - (Son Güncelleme: 06.01.2020-13:07) David Beckham Radamel Falcao'dan Vazgeçmiyor

Sezon öncesinde Monaco’dan Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olmasına rağmen ağır sakatlık problemleri geçiren ve sadece 11 karşılaşmada forma giyen Radamel Falcao bir kez daha İnter Miami'nin gündemine geldi.

David Beckham'ın ortağı ve başkanlığını yaptığı Inter Miami'nin Meksikalı teknik adam Diego Alonso’yu takımın başına geçirmesinin ardından büyük transferlerle takımını güçlendirmek isteyen MLS kulübü Chelsea'de oynayan Pedro'dan sonra M.City forması giyen David Silva'yla da görüştüğü belirtilirken, Beckham'ın Galatasaray’da oynayan Radamel Falcao'yu da kadroda görmeyi çok istediği belirtildi.

Daha önce Matias Pellegrini ve Carranza gibi oyuncuları takımına katan İnter Miami'nin Falcao'dan vazgeçmeyeceği bildirilirken, transferde son kararı Galatasaray yönetiminin vereceği öğrenildi. Öte yandan sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim, yaptığı açıklamalarda transferde büyük gelişmelere hazırlıklı olmalıyız şeklinde ifade etmişti. Bu açıklamanın yıldız futbolcu Falcao'yu da kapsayabileceği belirtiliyor.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal