David Alaba: Çocukken Arsenal Taraftarıydım

Bayern Münih’in Avusturyalı yıldız oyuncusu David Alaba, gelecekte başka bir takımda oynayabileceğini ifade etti.

17.02.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-09:47) David Alaba: Çocukken Arsenal Taraftarıydım

Bayern Münih’in Avusturyalı yıldız oyuncusu David Alaba, gelecekte başka bir takımda oynayabileceğini ifade etti.
16 yaşında Alman devi Bayern Münih kulübüne katılan ve bu forma altında 350’den fazla karşılaşmaya çıkan David Alaba, Premier Lig’e ışık yaktı.

Çocukken Arsenal’i desteklediğini ifade eden Alaba, “Premier Lig’i çok iyi biliyorum çünkü çocukken çok yakından takip ederdim. Arsenal taraftarıydım. En sevdiğim oyunculardan biri Patrick Viera’ydı” şeklinde konuştu.

The Times’a vermiş olduğu röportajda bir gün İngiltere’de oynayabileceğini söyleyen 27 yaşındaki başarılı oyuncu, “Gelecekte neler olacağını göreceğiz. Şu anda transfer konusunu pek düşünmüyorum ama bir gün başka bir kulüpte oynayabilirim” ifadelerinde bulundu.

Şu an tamamen Bayern Münih’e odaklandığını belirten David Alaba, “Hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz. Ben de bu doğrultuda takımıma katkı sağlamak istiyorum. Ligde ve kupada iyi durumdayız. Belki Şampiyonlar Ligi hayalimizi de gerçekleştiririz” şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmanın ufak detaylardan geçtiğini ifade eden Avusturyalı oyuncu, “Biz iyi bir ekibiz. Güçlü bir takım ruhumuz var. Antrenmanlarda ve maçlarda bunu görebilirsiniz” açıklamasında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal