'Darko Lazovic için Beşiktaş'tan Teklif Aldık'

İtalya Serie A ekiplerinden Hellas Verona’da kariyerini sürdüren Darko Lazovic için menajerinden Beşiktaş açıklaması geldi.

26.06.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-13:09) 'Darko Lazovic için Beşiktaş'tan Teklif Aldık'

Sezon öncesinde Genoa'dan Hellas Verona'ya transfer olan ve performansı ile takdir toplayan Sırp futbolcu Lazovic'in menajerinden Beşiktaş açıklaması yapıldı.

'BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIK'

Tecrübeli kanat oyuncusunun menajeri verdiği demeçte: "Lazovic sezon başında bonservis bedelsiz transfer yaptı. Beşiktaş gibi bir çok yabancı büyük takımdan transfer teklifi aldık. Ailesinin ve kendisinin isteği İtalya'da kalmaktı. Hellas Verona'da teknik direktör Juric onu takımına getirmek istedi. Daha önce Genoa'da da birlikte çalışmışlardı." ifadeleri yer aldı.

Yeni sezon için de konuşan menajer; "Şu anda bunun iyi bir tercih olduğunu söyleyebiliriz. Gelercek sezon için ise, neler olacağına bakacağız. Şu anda takımı ile 2 yıl daha kontratı var." şeklinde konuştu.

Lazovic, bu sezon Hellas Verona forması ile 28 resmi karşılaşmada ter döktü. Sırp futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal