Dario Melnjak 2022'ye Kadar Çaykur Rizespor'da

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, Hırvat futbolcu Dario Melnjak'ın mukavelesini 2022'ye kadar uzattı

08.02.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-15:03) Dario Melnjak 2022'ye Kadar Çaykur Rizespor'da

Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, Hırvat futbolcu Dario Melnjak'ın mukavelesini 2022'ye kadar uzattı.
Yeşil-mavili takım, Melnjak için Mehmet Cengiz Tesisleri'nde imza töreni yaptı.

Geçen sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı 27 yaşındaki Hırvat futbolcunun sözleşmesini, karşılıklı anlaşma sonucunda 2021-2022 sezonuna kadar uzattığı ifade edildi.

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, Dario Melnjak'ın camia tarafından sevilen bir futbolcu olduğunu, sözleşme uzatmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Yılmaz Bal, "Yurt içi ve yurt dışından teklif vardı. Kendisi kulüpten ayrılmayı düşünmedi. Sonucunda 2 yıl daha aramızda kalmak istediğini belirtti. Bizimle birlikte olacak. Sözleşmesinde herhangi bir madde yok. Sözleşmesini uzattı." İfadelerinde bulundu.
Abdullah Durak, Oğulcan Çağlayan ve Abarhoun'un sözleşmelerini de uzatmak için çalıştıklarını belirten Bal, kaleci Gökhan Akkan'ın sözleşme şartları ile ilgili de iç transfer görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti .

Başarılı futbolcu Melnjak ise karar vermenin çok kolay olduğunu ifade ederek, "Her şey çabuk gelişti. Kısa bir toplantı oldu. Buraya geldiğim ilk günden itibaren bana ailenin bireyi gibi davranıldı. Bu şehre ve kulübe olan sevgim kararımdaki en büyük etken oldu." Açıklamalarında bulundu.

Hayallerini gerçekleştirmeye başladığını belirten Melnjak, "Milli takıma yükseldim. İlk hayalimi gerçekleştirdim. Hayalimde önümde 5 büyük Avrupa Ligi'nde oynamak var ama Türkiye liginde olmaktan a çok mutluyum. İki yıl daha buradayız. Mutluyum." Şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal