Danny Green: 'Basketbol Tanrıları Haddinizi Bildirir'

Los Angeles Lakers ile şampiyonluk sevinci yaşayan Danny Green, Los Angeles’taki rakipleri Clippers hakkında çarpıcı ifadeler kullandı

01.11.2020-13:50 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-13:45) Danny Green: 'Basketbol Tanrıları Haddinizi Bildirir'
Eski basketbolcu Raja Bell'in podcastine konuk olan Danny Green, Lakers'ın Los Angeles'taki rakibi Clippers'a taş atmaktan geri durmadı. Son 2 sezonu NBA şampiyonu olarak tamamlayan Green, Clippers'ın play-off’larda yaşadığı çöküşün sebepleri hakkında çok net ifadeler kullandı.

Tecrübeli oyuncu Green: 'Eğer oyunu doğru şekilde oynamazsanız ya da doğru şeyleri yapmazsınız basketbol tanrıları haddinizi bildirir. Birçok kişi, bazı şeyleri başarmadan bunları yapacaklarını söylüyor. Bunda kötü bir şey yok. Ancak bunu yaparken küstah ya da kibirli olmamanız gerekiyor, çünkü işler ters de gidebilir. Çok atıp tutarsanız ironik şekilde genellikle söyledikleriniz tersi olur' ifadelerini kullandı.

Clippers, NBA'de sezon araya girmeden önce sesi en çok çıkan takımdı. Ancak Clippers, playofflarda Denver Nuggets karşısında 3-1 öne geçtikten sonra elenerek bu konuşmalarının arkasında durmayı başaramadı. Clippers, Nuggets'a konferans yarı finalinde elenerek sezona beklenilenden çok daha erken nokta koymak zorunda kaldı.

Clippers'ın sezon boyunca sergilediği kibirli tutum, elenmelerinin ardından diğer takımların ve oyuncuların kendileriyle dalga geçmesi konusunda da pek yardımcı olmadı.
Clippers, geride bıraktığımız dönemde koç Doc Rivers ile yollarını ayırarak Tyronn Lue'yu göreve getirdi. 2020-21 sezonunda neler yapacağı merak edilen Clippers'ın önümüzdeki yıl da sesi bu kadar çok mu çıkacak görmek ilginç olacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal