Damien Da Silva Kimdir?

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı öne sürülen Damien Da Silva kimdir? Damien Da Silva hakkında merak ettikleriniz haberimizin içeriğinde…

08.06.2018-12:52 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-12:47) Damien Da Silva Kimdir?
Fenerbahçe’nin, Trabzonspor’un da transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Damien Da Silva ile anlaştığı öne sürüldü.

Sarı lacivertlilerin Fransa’nın Caen takımında forma giyen Brezilyalı savunmacı Damien Da Silva ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

DAMIEN DA SILVA KİMDİR?

17 Mayıs 1988 tarihinde Fransa’da doğan Damien Da Silva, son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Caen formasını giydi.

Kariyeri boyunca Fransa’da Niort, Chateauroux, Rouen ve Clermont Foot ekiplerinde forma giyen stoper, 2014-2015 sezonundan bu yana 300 bin euro karşılığında transfer olduğu Caen takımında forma giyiyor.

SÖZLEŞME UZATMA TEKLİFİNİ REDDETTİ

4 sezondur Caen takımının formasını giyen ve takımın ikinci kaptanlığını da yapan tecrübeli stoperin ülke dışına çıkmak ve yeni bir serüvene başlamak istediği, bu nedenle de Caen’den gelen sözleşme yenileme teklifini kabul etmediği bildirildi.

KONTRATI BU AY SONA ERİYOR


Geride kalan sezonda Caen formasıyla Fransa Ligue 1’de 32 karşılaşmada mücadele eden Da Silva, bu karşılaşmalarda 4 kez de gol sevinci yaşadı. Tecrübeli savunmacının takımıyla olan sözleşmesi ise bu ay sonunda sona eriyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal