Cüneyt Çakır'dan Coronavirüs Açıklaması!

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, dünyayı etkisi tamamıyla saran coronavirüs pandemisi ile alakalı konuştu.

28.03.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-09:47) Cüneyt Çakır'dan Coronavirüs Açıklaması!
Devletin belirlediği tedbirlerin ciddiye alınması gerektiğini belirten Çakır, ülke olarak salgını yenebileceği güçte olduğumuzu dile getirdi.

Devlet tarafından uygun görülen tedbirlerin dikkate alınarak önemsenmesi gerektiğini belirten Çakır, "Çok zorlu bir süreçteyiz. Dünya zorlu bir süreçte. Başta ülke olarak önlemlerimizi çok iyi aldık. Devlet büyüklerimiz öngördüler. İş artık bize düşüyor. Birey olarak hepimiz evde kalmalıyız. Kendimizi izole etmek. O yüzden biz de bunu yapıyoruz. Antrenmanlarımızı evde yapmaya çalışıyoruz ama önceliğimiz salgını durdurmak. Evde kalarak yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ülke olarak coronavirüsünü yenebilecek güçte olduğumuzu söyleyen tecrübeli hakem, "Bu süreçte devlet büyüklerimizin bilgeliğine, yol göstericiliğine ihtiyacımız var. Buna ihtiyacımız var. Birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Ülke olarak bunu başarabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Son olarak temizlik ve hijyene uyulması gerektiğini söyleyen Cüneyt Çakır, "Sağlık bakanımızın hayat eve sığar adlı bir sloganı var. Zorunlu olarak dışarıda olan vatandaşlarımız var. Onlar da sosyal izolasyona, temizliğe, hijyene dikkat etmeli. Oyunu kurallarına göre oynayacağız. Liderlerimizin öncülüğünde bu hastalığı en kısa sürede yeneceğiz. 13 gündür evde kalıyorum. Siparişlerimizi dışarıdan veriyoruz. Aldığımız şeyler eve girmeden dezenfekte ediyoruz. Ellerimizi yıkamaya çok dikkat ediyoruz. Bunlar çok önemli şeyler" sözlerini söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal