Cüneyt Çakır'a Teklif Var! Resmen Açıklandı

MHK Başkanı Yusuf Namoğlu, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'a yurt dışında hakemlik yapması konusunda transfer teklifinde bulunulduğunu duyurdu.

01.05.2018-16:29 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-15:42) Cüneyt Çakır'a Teklif Var! Resmen Açıklandı
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’a yurt dışında hakemlik yapması için transfer teklifi geldiğini açıkladı.

Katıldığı bir spor programında konuşan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Namoğlu şu sözleri kullandı:
“Geçen haftadan biliyorduk bir gün öncesinde kendisine maç verdik. Cüneyt Çakır öz güveninden dolayı Bayern Münih-Real Madrid'in maçlarına verildi. Kendisi UEFA’nın çok güvendiği bir hakem. Umarım tarihe geçerek Dünya Kupası finallerinde olur. Şampiyonlar Ligi'nde finali konusunda şöyle demek gerekir. Art arda Real Madrid veya Bayern Münih maçı yönetti ve kendisine güveniyorlar . Bu durumdan ötürü finali ona verebilirler. Barcelona-Juventus finalini de Cüneyt Çakır yönetmişti.

“INFANTINO VE COLLINA’NIN CÜNEYT ÇAKIR’A GÜVENİ TAM”

2018 Dünya Kupası finalini yönetme şansı konusunda ilk turlarda herkese fırsat verilecek. Bu şansı iyi kullanan oraya gidecek. FIFA'da Infantino ve Collina artık UEFA'dan gelme isimler ve aktifler. Ayrıca Cüneyt Çakır'a güveniyorlar. Turnuvada ülkemiziden bir takım olmayınca şansı artıyor. Mesela Almanya finale kalsa karşılaşmayı Alman hakemin yönetme ihtimali olmadığı gibi…

“CÜNEYT ÇAKIR’A TEKLİF VAR”

Cüneyt Çakır için teklif geldi. Çok önemli ücretler harcıyorlar. Örneğin Rosetti Rusya'ya gitmişti. Clattenburg hakemliği bırakmıştı şimdi Suudi Arabistan'da görev yapıyor. Bu tarz hakemlere karşı istekler arttı. Bu dönemlerde değil bizim zamanlarımızda da örneğin Petrovic'e Japonya'dan teklif gelmişti. Cüneyt Çakır, kendisine gelen bu teklifi Dünya Kupası’nın ardından değerlendirecektir. Maddi durumu değerlendirecektir. Her hakem burada 1 alıyorsa orada 3 alması lazım ki gidebilsin.

“SÜPER LİG HAKEMLERİ EN AZ 300 BİN YILLIK ÜCRET ALIYOR”

Türkiye'de hakemlerimiz artık profesyonel. Spor Toto Süper Lig hakemleri en az 300 bin yıllık ücret alır. Yönettiği karşılaşma sayısına göre de 400 bine yaklaşır. Profesyonel hakemlik konusunda İngiltere'den sonra ikinci durumdayız.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal