Cüneyt Çakır’a Büyük Övgü!

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda Fransa ile final oynayacak Hırvatistan’ın Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

13.07.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-11:22) Cüneyt Çakır’a Büyük Övgü!

Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Suker, "Sağlam bir dostluğumuz var" dediği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı ile Dünya Kupası'nda finale yükselmelerinin sevincini paylaştı.

Hırvat futbol adamı, "Final bizim adımıza rüya ancak tesadüf değil. Uzun yıllardır devam eden bir çalışmanın ürünü" değerlendirmesinde bulunurken Türk futbolu hakkında da "Türkiye Dünya Kupası'nda mutlaka olmalıydı. Çünkü potansiyeli ve futbola olan sevgisiyle bunu fazlasıyla hak ediyor" yorumunu yaptı.

İkilinin buluşmasında Hırvatistan ile İngiltere arasındaki yarı final karşılaşmasında harika bir performans gösteren Cüneyt Çakır da konuşuldu. Suker, FIFA kokartlı hakemimiz için "Çok güzel bir karşılaşma yönetti, baskı altında kalmadı. Cüneyt Çakır bana göre şu an için dünyanın en iyi hakemi" ifadesini kullandı.

Servet Yardımcı ise Hırvatistan'ın finale çıkmasından ötürü Davor Suker'i tebrik ederken, kendisini TFF'nin Riva'daki tesislerine davet etti.



Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal