Cüneyt Çakır İçin Dev Teklif! Artık Süper Lig'de Maç Yönetemeyecek

Spor Toto Süper Lig'in FIFA kokartlı hakemlerinden Cüneyt Çakır ile ilgili bomba bir iddia öne sürüldü.

30.04.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-17:12)
Dünyanın en iyi 3 hakeminden biri olarak gösterilen FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır için bomba bir teklif olduğu belirtildi.

Real Madrid ve Bayern Münih arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasını yöneteceği açıklanan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'la ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Çinliler, futbol kamuoyu tarafından dünyanın en iyi 3 hakeminden biri olarak ifade edilen Cüneyt Çakır’a astronomik bir teklifte bulundu. Çinlilerin teklifine olumlu yaklaştığı öne sürülen Çakır, bu teklifi kabul ederse, yalnızca Çin’de düdük çalabilecek.

KAFA KARIŞTIRAN TEKLİF

Son dönemde futbolda en çok para harcayan ülkelerden biri olan Çin, antrenör ve futbolcuların sonrasında hakem transferine de başladı. Ülkelerindeki futbol kalitesini her açıdan yükseltmek için bu tarz girişimlerde bulunan Çinliler, 2018 Dünya Kupası’nda görev alacak hakemler arasında vardıkları karar neticesinde birkaç hakeme transfer teklifinde bulundu. Bu isimlerden biri de FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır… Başarılı hakemle da temasa geçen Çinliler’in Çakır’a astronomik bir ücret teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

SICAK BAKIYOR

42 yaşında olan ve hakemlik kariyerinde son dönemlerini geçiren Cüneyt Çakır’ın Çin’den gelen bu kafa karıştıran teklif karşısında şaşırdığı ancak olumlu baktığı ve büyük ihtimalle kabul edeceği öğrenildi.

Çakır, Çin Futbol Federasyonu ile anlaştığı takdirde, önümüzdeki sezon yalnızca Çin Süper Ligi’nde maç yönetebilecek ve Türkiye’de düdük çalamayacak.

İLK OLARAK İNGİLİZ CLATTENBURG AYRILMIŞTI

Hakem transferinde ilk adımı Suudi Arabistan yetkilileri atmış ve geçen yılın şubat ayında Premier Lig’in dünyaca ünlü hakemi İngiliz Mark Clattenburg’la anlaşmıştı.



Hürriyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal