Cüneyt Çakır 5 Yıl Sonra Trabzon'da

Süper Lig’in 22. Haftasında Trabzonspor’un sahasında ağırlayacağı Sivasspor maçının hakemi Cüneyt Çakır.

13.02.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-12:48) Cüneyt Çakır 5 Yıl Sonra Trabzon'da

Süper Lig’in 22. Haftasında Trabzonspor’un sahasında ağırlayacağı Sivasspor maçının hakemi Cüneyt Çakır.

Pazar günü Sivasspor ile liderlik mücadelesi verecek olan Trabzonspor’un kritik karşılaşmasına Merkez Hakem Kurulu'nun görevlendirmesi dikkat çekti.

Zorlu müsabakaya FIFA kokartlı başarılı hakem Cüneyt Çakır atandı. Çakır, yaklaşık 5 yıllık aranın üstünden Karadeniz takımının bir iç saha karşılaşmasında görev yapacak. Cüneyt Çakır, son olarak Trabzonspor'un 19 Eylül 2015 tarihinde Galatasaray'ı konuk ettiği mücadelede düdük çaldı.
O mücadelede ceza sahası içinde Galatasaraylı Jason Denayer'in eline çarpan pozisyonda uzun süre penaltı itirazları yapılmış, ancak

Cüneyt Çakır oyunu devam ettirmişti. Ayrıca Karadeniz ekibinin 1-0 mağlup olduğu mücadelede Stephen M'Bia'nın kendi kalesine kaydettiği gol sırasında kaleciye faul iddiaları olmuş, ama gol geçerli sayılmıştı. Çakır, bu tarihten sonra ise Bordo-Mavililer'in hiçbir iç saha karşılaşmasında görev almadı. FIFA kokartlı hakem, 1612 gün sonra Trabzonspor’un sahasında yapacağı bir maçta düdük çalacak. Çakır'ın düdük çalacağı karşılaşmada, Trabzonspor, Sivasspor'u mağlup edip 298 haftalık liderlik özlemini bitirmeyi planlıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal