Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mesut Özil Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ayrımcılık ve ırkçı saldırılara maruz kalması nedeniyle Almanya Milli Takımı’nı bıraktığını açıklayan Türk asıllı yıldız Mesut Özil’e destek verdi.

24.07.2018-13:44 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-14:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mesut Özil Açıklaması!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil, geçtiğimiz gün kendisine yapılan ayrımcılık ve ırkçı saldırılar nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil’e destek geldi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ırkçı saldırılardan dolayı artık Alman Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıklayan Mesut Özil'e destek vererek ''Takındığı tavır milli ve yerli, gözlerinden öpüyorum. Fotoğrafı hazmedemiyorlar'' ifadesini kullandı.

Mesut Özil, Mayıs ayında Manchester City forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan ve milli futbolcumuz Cenk Tosun ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Londra'da bir araya gelmiş ve birlikte resim çektirmişti. Bu görüşme sonrası Almanya'da bazı çevrelerden büyük eleştiri toplamış, Dünya Kupası'nın ardından daha da çoğalan eleştirilerden sonra Alman Milli Takımı'nı bıraktığını duyurmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal