Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Nur Çebi'yi Kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, pazar günü yapılan seçimle başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi'yi tebrik etti.

21.10.2019-21:17 - (Son Güncelleme: 21.10.2019-21:15)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pazar günü yapılan seçimin ardınan Beşiktaş'ta Başkanlığa seçilen Ahmet Mur Çebi'yi tebrik etti.

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada Cmhurbaşkanı Erdoğan'ın Ahmet Nur Çebi'ye tebrik telgrafı gönderdiği kaydedidi.

Beşiktaş'ta Başkanık Seçimini Çebi Kazandı

Beşiktaş’ta seçimli olağanüstü genel kurulda yapılan oylama sonucunda kazanan Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlılar'ın yeni başkanı olarak göreve seçildi.

Toplam 20 sandıkta verilen oylar Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi ve Hürser Tekinoktay'dan hangisinin yeni başkan olacağını belirledi.

17:00'de sona eren oy verme işleminin ardından 20 sandıkta açıklanan resmi sonuçlara göre 8529 toplam oyun 5009'unu Ahmet Nur Çebi alırken Serdal Adalı 2983, Hürser Tekinoktay da 537 oy aldı.

Beşiktaş'ın devam eden sayım işlemi sonucunda 34. başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Twitter hesabından da açıklama yapan Çebi, "Söz verdiğimiz gibi bugünden itibaren güçlü Beşiktaş için çalışmalarımıza tüm hızıyla başlayacağız. 21 Ekim 2019 itibari ile Beşiktaş’ta yepyeni bir dönem başlıyor. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" ifadelerine yer verdi.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal