Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbideki Olaylarda Kumpas Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

20.04.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-15:41) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Derbideki Olaylarda Kumpas Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde yaşanan olaylara ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, derbide yaşanan olaylarda futbol teröründen ziyade bir kumpas olduğunu belirtirken, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yapılanların da affedilemez olduğunu vurguladı.

FUTBOL TERÖRÜNDEN ÖTE BİR KUMPAS VAR

Dün akşam Fenerbahçe-Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbi hakkında yorum yapan Erdoğan, "Derbide futbol teröründen öte bir kumpas var. Özellikle Şenol hocaya yapılanları affetmek mümkün değil. Keşke Tolga da olayların içine girmeseydi. Bu konu gerçekten bizi ciddi manada üzdü. Bir defa futbol teröründen öte de bir şey bu. Burada ayrıca bir kumpas da var. Çünkü dikkat ettiyseniz olay hep korner çizgisinin oralarda oldu." İfadelerini kullandı.

FAİR PLAY LAFTA KALIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben Şenol hocayı, Fikret başkanı ve Aziz başkanı aradım. Fair play kelimesini hep lafta kullanıyoruz ama uygulamada yok maalesef. En çok üzüldüğüm nokta şu: Tribünlerde hanımlarımızın, kızlarımızın gitmesinin nedeni, fair playi sağlamaktı. Belki de hanımlar var diye, erkekler edep içinde seyredir diye düşünürken, olay neredeyse tersine döndü. Bu katlanılacak bir şey değil." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal