'CSKA Moskova'yı Bu Defa Mağlup Edeceğiz'

THY Euroleague'in 23. hafta müsabakalarında yarın Rusya'nın CSKA Moskova ekibiyle karşı karşıya gelecek Anadolu Efes'in koçu Ergin Ataman, rakiplerini bu defa mağlup etmek istediklerini söyledi.

03.02.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 03.02.2020-15:16) 'CSKA Moskova'yı Bu Defa Mağlup Edeceğiz'
Ergin Ataman, Anadolu Efes kulübünün web sitesinden paylaşılan açıklamada, CSKA Moskova'yı 2 sezondur mağlup edemediklerini hatırlattı.

İstanbul'da son saniye sayıyla rakiplerine mağlup olduklarını belirten Ataman şöyle konuştu:

"İstanbul'da süper bir hakem yönetiminin olduğu maçı son saniyelerde Mike James'in basketi ve Larkin'in kaçan şutu ile kaybetmiştik. Şimdi aynı şartlarda oynanacak bir maçta rövanşı almaya gidiyoruz."

"Bu maç için özel bir hazırlık yapamıyoruz. Cuma gecesi Belgrad'da, dün akşam da İstanbul'da çok sert iki maç oynadık. Aynı strateji ile CSKA Moskova maçını da oynayacağız. THY Euroleague'de son iki sezonda yenemediğimiz tek takım CSKA Moskova, bu kez bunu kırmak istiyoruz."

Moerman: 'Çok zorlu bir mücadele olacak'

Anadolu Efes'in Fransız yıldız oyuncusu Adrien Moerman, çok kritik bir maça çıkacaklarını vurguladı.THY Euroleaguede zirvede kalmak istediklerini söyleyen Moerman, "Ligin ilk yarısında CSKA Moskova ile İstanbul'da oynadığımız maçı kaybetmiştik. Bu maçta 40 dakika boyunca oyunu kontrol etmeliyiz ve bence galibiyet için maçın anahtarı savunmada agresif olmak." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal