Crystal Palace Başkanı Steve Parish: Cenk Tosun'a Hayran Kalıyoruz

Crystal Palace Kulübü resmi siteden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralandığı açıklandı.

10.01.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 10.01.2020-17:29) Crystal Palace Başkanı Steve Parish: Cenk Tosun'a Hayran Kalıyoruz

2 sezon önce Beşiktaş’tan Everton’a transfer olan ancak yeteri kadar forma şansı bulamayan ve mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen milli futbolcu Crystal Palace transfer oldu.

Crystal Palace Kulübü resmi siteden yapılan açıklamada, 28 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar kiralandığı açıklandı.

Açıklamada kariyer istatistikleri yer alan Cenk Tosun'un, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye'nin en çok gol kaydeden oyuncusu olduğu belirtildi.

Crystal Palace Başkanı Steve Parish, milli futbolcu için, "Sezonun geri kalanında Cenk'in bizimle beraber olmasından dolayı çok sevinçliyim. Sezonun ilk yarısından keyif aldık ve şimdi Cenk, bize ilk 10 hedefimizde destek olacak. Kendisini golcü olarak kanıtlamış bir isim ve ona bazen hayran kalıyoruz. Cenk'i burada görmekten ötürü çok mutluyum." Açıklamalarında bulundu.

Cenk Tosun, 2018'in devre arasında transfer olduğu İngiltere Premier Lig takımı Everton'da sahaya çıktığı 51 karşılaşmada 10 gol kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal