Cristiano Ronaldo'ya Gelen Teklif Güldürdü

Herta Berlin takımı resmi Twitter hesabı üzerinden Cristiano Ronaldo’ya transfer teklifinde bulundu.

17.06.2017-15:50 - (Son Güncelleme: 17.06.2017-15:25) Cristiano Ronaldo'ya Gelen Teklif Güldürdü

Alman takımı Herta Berlin resmi Twitter hesabı üzerinde dünyaca ünlü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’ya resmi teklifte bulundu.

RONALDO'YA TRANSFER TEKLİFİ

Alman ekibi Herta Berlin, Real Madrid’de mutsuz olan Cristiano Ronaldo’ya ilginç bir mesaj ile teklifte bulundu. Alman takımı resmi Twitter hesabı üzerinden şunları söyledi’’ Ronaldo, paramız yok ama senin bize gelmen süper bir meydan okuma olur. Berlin şehri ve takımı seni çok severler. Bizim teklifimizle ilgilenir misin Ronaldo? Tiwtti paylaşarak oyuncuya transfer teklifinde bulundular.

DAHA ÖNCE ZLATAN’A DA YAPILMIŞTI

Alman ekibinin yapmış olduğu Twitter’dan teklif götürme işlemi bir ilk değil. Daha önce İsveçli oyuncu Zlatan Ibrahimovic’e de teklif yapılmıştı. Alman ekibi Herta Berlin İsveçli golcü oyuncuya Harika bir takımız. Çok iyi bir taraftarımız var. Ancak paramız yok. Bize gelip Bundesliga’yı ilk defa kazanma başarısı elde edebilirsin’’ tweeti atılmıştı.

Diğer yandan vergi kaçırıdığı iddiası ile Cristiano Ronaldo'ya İspanya'da dava açılması planlanıyor. Bu yüzden dolayı Portekizli yıldız oyuncu Ronaldo'nun takımı Real Madrid'de mutsuz olduğu görüldü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal