Cristiano Ronaldo'dan Merih Demiral'a Geçmiş Olsun Mesajı!

İtalya Serie A'da gerçekleşen Roma-Juventus karşılaşmasında sakatlık geçiren milli oyuncu Merih Demiral'a, takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'dan geçmiş olsun mesajı geldi.

13.01.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-11:17) Cristiano Ronaldo'dan Merih Demiral'a Geçmiş Olsun Mesajı!

İtalya Serie A'da oynanan Roma-Juventus karşılaşmasında sakatlık yaşayarak sahadan ayrılan milli oyuncu Merih Demiral'ın son durumuna yönelik hocası Sarri konuştu. Genç defansın takım arkadaşları Cristiano Ronaldo ve Dybala da karşılaşma sonunda milli oyuncuya destek olmak için instagram paylaşımı yaptı.

Karşılaşmanın ardından Merih Demiral'ın durumu da sorulan Sarri, "Merih'te burkulma var. Sabahki kontrollere kadar ne olduğunu tam olarak bilemeyeceğiz. İlk izlenimim ciddi bir sakatlık olduğu yönünde" dedi.

Diğer taraftan, milli oyuncu Merih Demiral'ın karşılaşmanın sonrasında koltuk değneği ve mini ambulans yardımıyla Olimpiyat Stadı'ndan kulüp otobüsüne taşındığı görüldü.

Ronaldo: Geçmiş Olsun Kardeşim

Merih Demiral'ın sakatlık geçirmesine en çok üzülen kişilerden birisi de takım arkadaşı Cristiano Ronaldo oldu. Milli oyuncunun sakatlık geçirdiği andan itibaren başında olan Portekizli yıldız, karşılaşmanın ardından Instagram hesabından Merih için geçmiş olsun mesajı paylaştı.

Ronaldo Merih Demiral

Dybala: Daha güçlü ve erken döneceksin.

Dybala ise takım arkadaşı Merih Demiral ve Roma'da çapraz bağları yırtıldığı söylenen Zaniolo için bir geçmiş olsun mesajı yayınladı. Arjantinli oyuncu, "Merih ve Zaniolo'nun sakatlıklarına çok üzüldüm. Arkadaşım Merih, daha güçlü ve erken döneceksin! Ve iyi şanslar Zaniolo, sen de bir şampiyon gibi döneceksin" sözlerini yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal