Cristiano Ronaldo, Real Madrid’den Ayrılma Sebebini Açıkladı!

Sezon başında Real Madrid’den Juventus’a transfer olan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İspanyol ekibinden neden ayrıldığını açıkladı.

30.10.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 30.10.2018-10:57) Cristiano Ronaldo, Real Madrid’den Ayrılma Sebebini Açıkladı!

Juventus'un yıldız ismi Cristiano Ronaldo, Real Madrid'den, kulüp adına eskisi kadar değerli olmadığını hissettiği için ayrılık kararı aldığını söyledi.

Deneyimli futbolcu, France Football dergisine verdiği röportajda, 9 sezon oynadığı Real Madrid'den ayrılış süreciyle ilgili "Real Madrid Kulübünün, özellikle de başkan Florentino Perez'in bana ilk sezonlarımdaki gibi davranmadığını farkettim. Bana yalnızca iş ilişkisi gözüyle baktı. Artık kulüp adına önemli olmadığımı hissetmeye başladım. Takımdan ayrılmamı gerektiren durum buydu." şeklinde konuştu.

2018 Altın Top ödülünün adayları arasında yer alan 33 yaşındaki yıldız, "Daha önce de tekrarladığım üzere, Altın Top'u 6. kez kazanmak benim için bir takıntı değil. Tarihin en iyi oyuncularından biri olduğuma yürekten inanıyorum. Elbette Altın Top'u bir defa daha kazanmak isterim. Bunun için çalışıyorum ve bence hak ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Ronaldo, hakkında çıkan tecavüz suçlaması konusunda ise, "Bu hikaye elbette hayatımı olumsuz yönde etkiliyor. Hayat arkadaşım, dört çocuğum, annem, kız kardeşlerim ve erkek kardeşim var. Kim olduğumun ve ne yaptığımın farkındayım. Gerçek su yüzüne çıkacak." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal