Cristiano Ronaldo İlk 'Milyar Dolarlık Futbolcu' Oldu

Dünyaca ünlü Forbes dergisi, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun senelik kazançlarının toplamını konu aldığı haberinde Ronaldo için 'İlk milyar dolarlık futbolcu' tabiri kullanıldı.

04.04.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-17:54) Cristiano Ronaldo İlk 'Milyar Dolarlık Futbolcu' Oldu

Dünyaca bilinen Forbes dergisi, Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun senelik kazançlarının toplamını konu aldığı yazısında Ronaldo için 'İlk milyar dolarlık futbolcu' cümlesi kullanıldı.

Ronaldo'nun sponsorluk sözleşmeleri ve Juventus'tan aldığı maaş+ bonusların toplandığı haberde Portekizli oyuncunun faal sporcular olan Floyd Mayweather ve Tiger Woods'dan sonra sporda 'milyar dolarlık' sınıfa giren üçüncü sporcu olduğunu belirtildi.

Ronaldo böylece senelik kazançlar hesap edildiğinde Lionel Messi ve Neymar'ın önünde bulunmakta. Forbes, marka değeri olarak Ronaldo'nun Messi ve Neymar'ın üstünde bulunduğu ifade edildi.

Cristiano Ronaldo, coronavirüs salgını nedeniyle bütçesinde problem olan Juventus'ta ücretinde indirime gitmişti. Portekizli tecrübeli futbolcu senelik maaşından 3,8 milyon Euro’luk kesinti yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal