Coronavirüse Yakalanan Abdurrahim Albayrak'tan İlk Açıklama!

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve hanımı Şükran Albayrak'ta yeni tip Koronavirüs (Covid-19) semptomları görüldüğü ve çiftin tedavi edildiği söyleniyordu.

23.03.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-13:18) Coronavirüse Yakalanan Abdurrahim Albayrak'tan İlk Açıklama!
Koronavirüs şüphesi ve önlemi için hastane olan ve basın mensuplarının telefon ile ulaştığı Abdurrahim Albayrak tüm sevenlerine mesaj göndererek, "Herşey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" ifadelerini kullandı.

Yeşilköy'deki özel bir hastanede izole edilmiş bir şekilde istirahat eden Abdurrahim Albayrak, odasında camın önüne giderek iyi olduğunu anlatmak için basın mensuplarına el salladı.

Bu arada Albayrak ailesinin diğer fertlerinin de evde 14 gün karantina uyguladıkalrını ve gerekli önlemleri aldıkları bildirilirken, Abdurrahim Albayrak'ın Sivas sahasında, Alanya karşılaşmasında ve Galatasaray-Beşiktaş derbi maçındaki süreçte biraz grip biraz halsiz olduğu da söylendi. Şu an için testlerin yapıldığı, tedavi sürecinin iyi ilerdiğini ve hastanedeki kontrolünün güzel olduğu da söylendi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal