Coronavirüs Krizinden Dolayı Tüm Takım Kovuldu!

Peru ikinci ligi takımlarından Deportivo Coopsol coronavirüsü salgınının sebep olduğu mali kriz sonrası bütün futbolcu ve antrenörleri kovdu.

15.04.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-16:01) Coronavirüs Krizinden Dolayı Tüm Takım Kovuldu!

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) etkilerinin çok fazla hissedildiği futbolda ilginç olaylar gerçekleşmeye devam ediyor. Liglerin durdurulmasının sonrasında dünya çapında mali bir kriz içine giren takımlar radikal kararlara imza atıyor. Bu kararların son örneği mali açıdan dar boğazda olan Peru’da gerçekleşti.

AS gazetesinde yapılan habere göre; Ülkenin ikinci lig kulüplerinden Deportivo Coopsol gerçekleşen ekonomik sorunlar sebebiyle bütün futbolcu, antrenör ve çalışanın görevine son verildiğini ifade edildi.

‘EKONOMİK OLARAK BAŞKA ALTERNATİF GÖREMEDİK’

Takımdan paylaşılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Bu kararı duyurmak zorunda olduğumuz için çok üzgünüz. Gelirlerde yaşanan düşüş ve ligin yeniden başlama tarihiyle ilgili yaşanan belirsizlik karşısında başka yol bulamadık. Ekonomik olarak başka bir alternatif göremediğimiz için tüm oyuncular, antrenörler ve personel ile sözleşmeleri feshetmek zorunda kaldık.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal