Conte İsyan Etti!

Chelsea’nin İtalyan menajeri Antonio Conte, geleceği hakkında kendisine yöneltilen sorulara ilişkin sitem dolu bir yanıt verdi.

09.05.2018-09:56 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-09:45) Conte İsyan Etti!

İtalyan teknik adamın Chelsea kulübündeki geleceği hakkındaki kararın açıklanmasına çok kısa bir zaman kaldı.

Huddersfield ile karşılaşacak Chelsea’de karşılaşma öncesi basın mensuplarının karşısına çıkan Conte, geleceği hakkındaki soruları sitem dolu bir şekilde cevapladı.

Sezon başından beri, basının kendisini göndermek istediğini iddia eden İtalyan menajer ; "Şimdi tek düşüncem, takımımın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasın sağlamak. Söylentiler arasında bunu gerçekleştirmek hiç kolay değil fakat yalnızca önümüzdeki maçlara odaklanmış durumdayım. Kulüpteki geleceğim ise sezon bittikten sonra belli olacak. Takımın başında kalırsam, geleceğim hakkında spekülasyon yapmak adına, gelecek sezonun ilk maçını beklemek zorunda kalacaksınız" ifadelerini kullandı.

Chelsea'yi Premier Lig’de geçen sezon şampiyonluğa ulaştıran Conte, istediği transferlerin yapılmaması nedeniyle, yönetim kurulu ve kulübün sahibi Roman Abramovic ile karşı karşıya gelmişti.

Öte yandan İtalyan menajer, ismi son günlerde Juventus ile anılan Alvaro Morata'nın gelecek sezon takımda kalacağını sözlerine ekledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal