Community Shield Manchester City’nin Oldu!

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City ile Federasyon Kupası şampiyonu Chelsea’yi karşı karşıya getiren Community Shield karşılaşmasında kazanan 2-0’lık skorla Manchester City oldu ve kupayı müzesine götürdü.

06.08.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 06.08.2018-09:52) Community Shield Manchester City’nin Oldu!

Premier Lig şampiyonu ile Federasyon Kupası’nın sahibinin kozlarını paylaştığı Community Shield'i Chelsea’yi 2-0 mağlup eden Manchester City kazandı.

Geçtiğimiz sezon İngiltere'de Federasyon Kupası'nı kazanan Chelsea ile Premier Lig şampiyonu Manchester City, başkent Londra'daki 90 bin kişilik Wembley Stadı'nda Community Shield için kozlarını paylaştı.

Arjantinli yıldız Sergio Agüero, mücadelenin 13. dakikasında takımını öne geçirdi ve ilk yarı Manchester City lehine bu skorla sonuçlandı. Agüero, bu golüyle Manchester City kariyerindeki 200. golüne ulaştı. Maçın 58. dakikasında yine sahneye çıkan Agüero, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Mücadele başka gol sesi çıkmadı ve sezonun ilk kupası Manchester City’nin oldu.

Chelsea’yi geçerek Community Shield'e uzanan Manchester City, 1937, 1968, 1972 ve 2012 yılından sonra bu kupayı 5. kez müzesine götürdü.

İtalyan teknik direktör Maurizio Sarri ise Chelsea'nin başındaki ilk resmi karşılaşmasından mağlup ayrıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal