'Come To Beşiktaş'tan' Çok Etkilendi

Beşiktaş taraftarlarının "Come to Beşiktaş" çağrısından çok etkilenen Jorge Carrascal Türkiye'ye gelmek istiyor.

25.06.2020-10:07 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-10:04) 'Come To Beşiktaş'tan' Çok Etkilendi

Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Jorge Carrascal, rotasını Kara Kartal'a çevirmiş durumda... Birçok kulübün transfer listesinde yer alan ve Juventus'un da araya girmesi iddiasıyla sessizliğe gömülen Carrascal için Beşiktaş'lı taraftarlar ilk günden bu yana umudunu kesmedi.

GENÇ YILDIZ ÇOK ETKİLENDİ

Geçen ay 22 yaşına giren orta saha oyuncunun pasta keserken yayınladığı resimin altına, Beşiktaşlı taraftarlar "Come to Beşiktaş" diyerek genç oyuncuyu takımlarına davet ederken, bu çağrıların halen devam etmesi genç yıldızı olumlu yönde etkilemiş durumda.

SÜREKLİ OYNAYABİLECEĞİN BİR TAKIMA GİT

Bu arada önceki gün ilginç bir gelişme daha yaşandı. Kolombiya'nın Antenna-2 kanalı, milli takım teknik direktörü Carlos Quieroz'un Jorge Carrascal'a, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmesini önerdiğini iddia etti. River Plate'de yedek kalmaya devam etmesi durumunda kendisini 2022 Dünya Kupası'nda kullanma ihtimalinin azalacağını söyledi.

Son dönemde River'de kalmayı düşünen Carrascal'ın bunun üzerine fikir değiştirdiği ve Beşiktaş'a giderek ilk 11'in değişmezi olmak istediği ifade edildi.

9 GOL 6 ASİST

Karıyeri boyunca 60 resmi müsabakada forma giyen Jorge Carrascal 9 gol atıp, 6'da asist yaparak toplamda 15 gole direkt etki etmeyi başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal