Colin Kaepernick Kimdir?

Colin Kaepernick olayı? Colin Kaepernick kimdir? Colin Kaepernick ekşi? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

05.06.2018-09:05 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-08:54) Colin Kaepernick Kimdir?

Colin Kaepernick siyahi bir baba ve beyaz bir annenin çocuğu olup doğumunun öncesinde babası tarafından terk edilmiş bir kişidir. Tabi ki annesi de ona yalnız bakamayınca bizim bebek Colin’i evlatlık verir. Tabi ki çok gizleyemezler çocuğun evlatlık olduğunu çünkü hem annesi hem babası beyaz olup çocuk da az da olsa melezlik bulununca bir şimşek çakar diye düşünüp küçük yaşta evlatlık olduğunu açıklarlar. Neyse Colin doğduğu Wisconsin’den küçük yaşta kopar ardından da California’ya gider. Başarılı bir atlet hikayesi olan Colin lisede üç spor branşında takım lideri olup ardından kolej için Nevada’ya geçer. 2011 yılında ikinci tur 36. sıradan San Francisco 49ers tarafından draft edildi.

En başlarda takımdaki pozisyonu Alex ‘Tadımız Kaçmasın Rıza Bey’ Smith’in yedekliği olan Kaepernick ilk yıl bütünüyle yedek kalsa da, 2012 yılında 10. haftada beyin sarsıntısı yaşayan Alex Smith yerine oyun kurucu görevini eline geçirir. Oyuncumuz, o zamanlar çok etkili olan San Francisco 49ers takımı ile playoff’lara gidip sırasıyla Green Bay, Atlanta’yı transfer olup Super Bowl’a yükselir. Super Bowl’u 34-31 ile Baltimore’a yenilir. 2013 yılında gene çok başarılı bir performans gösteren San Francisco normal sezonu 12-4 ile tamamlayıp, NFC şampiyonluk karşılaşmasında Seahawks’a üç çeyreğini önde tamamladıkları mücadelede son topta Crabtree’nin topunu Sherman’ın bloklamasıyla mağlup olur. Bu karşılaşmayı kazanan Seattle o yıl, tarihin belki de en kötü Super Bowl’unda Denver’ı mağlup edip şampiyon olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal