Claude Puel’den Çağlar Söyüncü’ye Müjde!

İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City’nin menajeri Claude Puel, milli futbolcu Çağlar Söyüncü hakkında değerlendirmelerde bulundu.

14.09.2018-13:53 - (Son Güncelleme: 14.09.2018-13:50) Claude Puel’den Çağlar Söyüncü’ye Müjde!

Leicester City’nin yarın oynayacağı Bournemouth karşılaşması öncesinde konuşan Claude Puel, bu sezon transfer edilen milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün forma giyecek durumda olduğunu açıkladı.

Puel, yarın İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında deplasmanda Bournemouth ile karşılaşacakları mücadele öncesinde önemli açıklamalar yaptı. 57 yaşındaki Fransız teknik adam, UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takım'ın Rusya ve İsveç ile oynadığı maçlarda 90 dakika forma giyen Çağlar'ın son durumunu değerlendirdi… Çağlar'ın hazır hale geldiğini vurgulayan Puel, futbolcular arasında rekabet olduğunu hatırlattı.

“ÇAĞLAR’IN SON OYNADIĞI MİLLİ MAÇLARDAN MEMNUNUM”

Takım içi rekabetin önemine vurgu yapan Fransız çalıştırıcı, "Takım içi rekabet de önemli. Çağlar'ın çalışmalarından ve son oynadığı milli maçlardan memnunum. Çağlar fit ve hazır durumda. Bunu da forma giydiği zaman göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

22 yaşındaki stoper Çağlar Söyüncü, transfer sezonunda 21 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Almanya Bundesliga temsilcisi Freiburg'dan Leicester City’nin yolunu tutmuştu. Genç savunma oyuncusu 4 haftası geride kalan Premier Lig'de henüz forma giyemedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal