City'ye Kötü Haber! Agüero Sezonu Kapattı

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Manchester City’te yıldız oyuncusu Sergio Agüero’dan kötü haber geldi.

18.04.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 18.04.2018-13:22) City'ye Kötü Haber! Agüero Sezonu Kapattı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City forması giyen Arjantinli yıldız Sergio Agüero, geçirdiği ameliyat sebebiyle bir ay yeşil sahalardan uzak kalacak.

Manchester City resmi sitesinden yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki başarılı oyuncunun uzun zamandır kendisini rahatsız eden sakatlığı yüzünden dizinden ameliyat olduğu ve İngiltere Premier Lig’de kalan maçlarda forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

İngiltere Premier Lig’de son olarak mart ayında oynadıkları ve 1-0 mağlup ettikleri Chelsea karşılaşmasına ilk 11’de çıkan Agüero, 2 hafta önce oynanan Manchester United maçında ise son 15 dakikada süre almıştı.

Manchester City, geçen hafta ligin 2. basamağında bulunan Manchester United’ın mağlup olmasıyla İngiltere Premier Lig’de şampiyonluğa uzanmıştı.

Bu sezon oynadığı tüm turnuvalarda toplam 30 kez gol sevinci yaşayan Agüero, bu zamana kadar Manchester City forması altında attığı 199 golle de kulüp tarihinin en golcü futbolcusu unvanını taşıyor.

İngiltere basını, Arjantinli yıldız forvetin Rusya’da düzenlenecek 2018 FIFA Dünya Kupası’na kadar sakatlığının tamamen düzeleceğini yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal