City'nin Başı Belada! Transfer Yasağı Mı Geliyor?

İngiltere Premier Lig’de 2017/2018 sezonunda ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Manchester City, transfer yasağı tehlikesiyle karşı karşıya gelebilir.

17.04.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-17:47) City'nin Başı Belada! Transfer Yasağı Mı Geliyor?

Bu sezon İngiltere Premier Lig’de 33 hafta sonunda topladığı 87 puanla ezeli rakibi Manchester United’ın 17 puan önünde şampiyonluğu garantileyen Manchester City’nin başı derde girebilir.

İngiliz medya kuruluşları, Manchester City kulübünün transferde usulsüzlük yaptığı gerekçesi ile iki transfer döneminde men cezasıyla karşı karşıya olduğunu yazdı.

Daily Mail’in haberine göre Arjantin'in Velez Sarsfield takımının, genç oyuncu Benjamin Garre'nin Manchester City’ye transferi konusunda usulsüzlük itirazında bulunduğu öne sürüldü.

Arjantin ekibi Velez Sarsfield, Benjamin Garre’nin henüz 16. yaşına girmeden İngiliz kulübü ile anlaştığını iddia ederken, bu durumun kurallara aykırı olduğunu savunarak konuyu Spor Tahkim Mahkemesi'ne götürdü.

Bu transferden dolayı Manchester City'ye olası bir ceza gelmesi halinde, City’nin bu yaz ve 2019 Ocak transfer dönemlerinde transfer yapamayacağı ifade ediliyor.

Bu sezon yaz ve devre arası transfer dönemlerinde kadrolarına Real Madrid’den Danilo, Benfica’dan Ederson, Monaco’dan Bernardo Silva ve Benjamin Mendy, Tottenham’dan Kyle Walker, Athletic Bilbao’dan Aymeric Laporte’yi kadrosuna katan maviler, bu transferler için kasasından yaklaşık 300 milyon Euro çıkarmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal