Cimbom'da Son Yolcu: Ryan Babel

Galatasaray, beklentilerin altındaki performansı ve yüksek yıllık ücreti sebebiyle Ryan Babel'le yollarını ayırmak istiyor.

27.08.2020-10:39 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-10:29) Cimbom'da Son Yolcu: Ryan Babel

Galatasaray, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel'le yol ayrılmına geldi. Hem maliyeti hem de performansı ile teknik direktör Fatih Terim’in ideal 11’inde yer almayan Ryan Babel’e artık Galatasaray forması bir hayli uzak... Kulüple 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 sezonluk kontratı bulunan Hollandalı oyuncunun hazırlık kampında sergilediği futbol kötü olmasa da Terim yeni sezonda tecrübeli oyuncuya şans vermeyi düşünmüyor.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK

Bunun nedeniyse kanat ve forvet oyuncularının sayısının, buna bağlı olarak da rekabetin artması. Terim’in de idman performanslarına göre sol kanatta Arda Turan’a, sağ kanatta ise Emre Kılınç’a görev vereceği ve özellikle iki futbolcusunu ön planda tuttuğu ifade edildi. Bu iki isim dışında kanatlarda Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün gibi çok sayıda alternatifi olan Galatasaray yönetimi bu nedenle 2.5 milyon Euro’luk maliyeti olan Babel’den kurtulmak ve bütçesinde yer açmak isterken teklifleri de beklemeye başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal