Cimbom Liderlik Aşkına!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında bu akşam deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’la karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek.

21.04.2018-15:09 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-18:01) Cimbom Liderlik Aşkına!

Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor’un konuğu olacak. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Mücadelenin hakemi ise Ümit Öztürk…

Geçen hafta oynanan Spor Toto Süper Lig 29. hafta karşılaşmasında Galatasaray Türk Telekom Stadı’nda ağırladığı Medipol Başakşehir’i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Aytemiz Alanyaspor ise Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

FEGHOULI, SERDAR VE SİNAN CEZA SINIRINDA

Galatasaray’da Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı kırmızılı takımda Sofiane Feghouli, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş Aytemiz Alanyaspor maçında kart görmeleri halinde, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

DEPLASMANDA 25 PUAN KAYBETTİ

Aslan, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon aldığı bütün mağlubiyetleri deplasman maçlarında yaşadı. Sarı kırmızılı ekip, deplasmanda çıktığı lig maçlarında 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Ligde 14 deplasmana çıkan Galatasaray, bu karşılaşmalarda tam 25 puan kaybetti.

MAÇTA İLK 11'LER BELLİ OLDU:

Aytemiz Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Tzavellas, Nsakala, Sackey, Maniatis, Villafanez, Emre, Fernandes, Douglas

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal