Cimbom Kazandı Ortalık Karıştı! İki Takım Oyuncuları Birbirine Girdi

Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından büyük olay. 90 dakikanın sona ermesiyle soyunma odası tünelinin girişinde oyuncular arasında arbede çıktı, iki takım futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti.

17.12.2019-22:57 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-23:33) Cimbom Kazandı Ortalık Karıştı! İki Takım Oyuncuları Birbirine Girdi

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray, 2-0'ın rövanşında deplasmanda Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. 90 dakikanın sona ermesiyle iki takım futbolcuları arasında büyük bir kavga çıktı.

Oyuncular soyunma odaları tüneli girişinde yumruk yumruğa birbirine girdi.

FERNANDO MUSLERA VE GÖKÇAN ÇIRA

Tuzlaspor’un 23 yaşındaki futbolcusu, aynı zamanda magazin dünyasının popüler isimlerinden Selin Ciğerci’nin eşi olan Gökhan Çıra’nın, ilk maçın ardından yaptığı, “Büyüklük isimle olmuyormuş” paylaşımından sonra, Galatasaray cephesinden büyük tepki gelmişti.

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera'nın, Gökhan'ın yanına gitmesiyle olayların başladığı öğrenildi.

FERNANDO MUSLERA AÇIKLADI

Fernando Muslera'nın sözleri şu şekilde:

"Ben herkese saygı duyuyorum ve bize de saygı duymasını bekliyorum. Biri Muslera birine vurdu diyorsa, görüntüleri göstermek zorunda. Ben o tip bir oyuncu değilim. Hocaları bu işi abartıyor olabilir, en ufak bir video, görüntü gösteremezler."

"Bizim altyapımızda yetişen bir oyuncu, ilk maçtaki galibiyetten sonra saygısızca bir şey yaptı. Ben maçtan sonra yanına gidip saygı duyması gerektiğini söyledim, onun dışında başka bir şey yok. Rakip takım antrenörüne söylediğim bir şey yok."

GÖKHAN ÇIRA AÇIKLADI

Gökhan Çıra'nın açıklaması şu şekilde:

"Fatih Terim'in ekibinden biri maç sonunda geldi bana yumruk attı. Fatih Terim de yardımcıya beni soruyor. Sen kimsin? Mafya mısın? Futbolun mafyası sen misin?"

"Galatasaray altyapısında oynadım, orada ne olduğunu kimse bilemez. Ben ne yaşandığını bildiğim için cephe aldım, orada 2-0 kazanmışım, sevinmeyecek miyim? Sevineceğim, az bile yaptım. Buna tepki gösteriyorlarsa diyorum ki gidin PG'yi yenin, Real'e böyle oynayın."

MAÇ ÖNCESİ ORTAM GERİLDİ

Tuzla Teknik Direktörü Gürses Kılıç, ilk maçın ardından, “Hafta sonu önemli bir maçımız var. Bu yüzden Galatasaray karşısında 4-5 as futbolcumu dinlendirdim” demişti. Dün de sportif direktör Numan Polat, “Galatasaray, Türkiye Kupası’nı en fazla kazanan takım. Çok ciddi hazırlıkla geleceklerini düşünüyorum. İlk maçta rotasyona gitmiştik. Oynamayan futbolcularımızı tercih etmiştik” açıklamasını yaptı. Tuzla, Galatasaray’dan sonra çıktığı maçta Vanspor’a 3-0 yenilerek liderlik yarışında yara almıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal