Cihat Arslan Celik Zenika ile Anlaşmaya Vardı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor ile yollarını ayıran Cihat Arslan, Bosna Hersek ekibi NK Celik Zenica ile anlaşmaya vardı.

26.02.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-13:49) Cihat Arslan Celik Zenika ile Anlaşmaya Vardı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor ile yollarını ayıran teknik direktör Cihat Arslan, Bosna Hersek ekiplerinden Celik Zenica ile anlaşmaya vardı.

Akhisarspor’un Spor Toto Süper Lig’de kötü gidişatın ardından yeşil siyahlı ekip ile yollarını ayırmıştı.

Cihat Arslan Kimdir?

Cihat Arslan 1970 yılında Balıkesir’de doğmuştur. Futbol kariyerine Ballıkesir’in Gömeçspor takımında başladı. 17 yaşındayken Ayvalıkgücü takımı ile porfesyonel sözleşme imzaladı.

Burada kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Cihat Arslan sırasıyla Denizlispor, Eskişehirspor, Zeytinburnuspor takımlarına kiralanmıştır.  Sonrasında Gaziantepspor’a transfer olan Cihat Arslan. Yozgatspor, Kayserispor, Kocaelispor, Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa taklımlarında futbol kariyerine devam etmiştir.

Galatasaray’da gösterdiği performans ile bir efsane hine gelen Cihat Arslan 13 Nisan 1994 senesinde Spartak Moskova’ya karşı gol atan Cihat Arslan, Galatasaray’ın Avrupa kupalarında attığı 100. golü kaydetmiştir.

Cihat Arslan Kasımpaşa’da antrenörlük görevini yürütürken sonrasında  Kocaelispor, Eyüpspor, Boluspor, Göztepe, Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Akhisar Belediye ve Karşıyaka takımlarının başında teknik direktör olarak görev almıştır.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal