Chiellini: 'Onlara İhtiyacımız Var'

Juventus'un deneyimli defans oyuncusu Chiellini, koronavirüsün en çok etkisi görünen yer olan İtalya hakkında görüşlerini sundu. Chiellini, karantina altında geçirdiği günleri de anlattı.

19.03.2020-16:21 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-16:15) Chiellini: 'Onlara İhtiyacımız Var'
Juventus'un deneyimli savunma futbolcusu Chiellini, koronavirüs ve karantinada olduğu günler hakkında konuştu. 35 yaşındaki oyuncu, bu kritik dönemlerde birlik ve beraberlik olmaları gerektiğini söyledi.

"BİZİM DÜNYAMIZ BİR ALTIN"

Giorgio Chiellini karantina günleri konusunda; "Bizim dünyamız altın ve bazen gerçeklerle temasımızı kaybediyoruz. Şu anda karantinadayım ve kızlarımla zaman geçirmeyi dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

35 yaşındaki tecrübeli defans sağlık çalışanları için; "Hepimiz evlerin içinde kilit altında kalmışken, sağlık sistemini ayakta tutan doktorlar ve hemşirelerimizi unutmamalıyız. Çok zor zamanlardan geçiyorlar, onlara ihtiyacımız var." diye konuştu.

"BİRLİKTE ÜSTESİNDEN GELMELİYİZ"

Chiellini birlik ve beraberliğinin şart olduğunu belirterek; "Birlikte üstesinden gelmemiz gereken bir zorluk bu. Herhangi bir takıma ayrıcalık yok. Bugünleri geçirmek ilginç olacak ancak birkaç ay içinde, daha eğlenceli bir duruma geleceğiz." sözlerini dile getirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal