Chiellini: 'Melo, Balotelli'den de Beterdi'

Juventus'un emektar oyuncusu Giorgio Chiellini, 'Ben Giorgio' isimli kitabında Melo ve Balotelli'den söz etti.

09.05.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 09.05.2020-14:20) Chiellini: 'Melo, Balotelli'den de Beterdi'

Giorgio Chiellini, 'Ben Giorgio' kitabında kariyeriyle alakalı bilgiler verdi.

Deneyimli savunmacı, Melo ve Balotelli'den hiç hoşlanmadığını ifade etti.

İşte Chiellini'nin açıklamaları şu şekilde:

'BALOTELLİ ÇOK NEGATİFTİ'

"Kariyerimde iki oyuncuyu gerçekten hiç sevmedim. Balotelli, çok negatif biriydi. Kimseye saygısı yoktu. Brezilya'ya karşı oynadığımız 2013 Konfederasyon Kupası maçında, hiçbir şey yapmadı. O gün gerçekten bir tokadı hak ediyordu. Bazı insanlar onun en iyi 5 golcüden biri olduğunu düşünüyordu. Ancak, ben onun hiçbir zaman ilk 20'ye girdiğini bile düşünmüyorum."

'MELO, BALOTELLİ'DEN DE BETERDİ'

"Şimdi düşününce, Balotelli'den bile daha kötü tek bir oyuncu vardı, Felipe Melo. Gerçekten beterin beteriydi. Saygısız insanlarla gerçekten yan yana durmam. Felipe Melo ile bir aradaysanız her zaman onunla kavga etme ihtimaliniz vardır. Bunu o dönem yöneticilere de söyledim. Felipe Melo, aramızdaki çürük elmaydı."

"Balotelli ve Felipe Melo'ya karşı kötü bir niyetim yok. Ancak, bu oyuncularla ilgili bir şey paylaşmam gerekiyorsa paylaşırım. Ben herkesin en iyi arkadaşı değilim, bu normal. Ancak, bu iki insan gerçekten bütün tahammül sınırlarının ötesindeler. Bu insanlarla ilgili sorun, birkaç maç kötü oynamaları ya da günlerinde olmamaları değil. Birkaç gece dışarıda takılmaları da değil. Problem, onların içlerinde. Bazı şeyler bir kez olabilir ama tekrar ediyorsa problemdir."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal