Chiellini: 'Ben de Suarez Gibi Yapardım'

Juventus’un başarılı savunmacısı Giorgio Chiellini 2014 Dünya Kupası’nda Luis Suarez’in kendisini ısırması olayı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

22.05.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 22.05.2020-15:29) Chiellini: 'Ben de Suarez Gibi Yapardım'

Juventus savunmanın sert futbolcularından Giorgio Chiellini, 2014 Dünya Kupası'nda Luis Suarez'ın kendisini ısırması olayına değindi ve "Ben de aynısını yapardım" açıklamasını yaptı.Uruguaylı golcüye hayran olduğunu söyleyen Chiellini, "Suarez'e, onun çirkefliklerine hayranım. Öyle olmasaydı, Suarez olmazdı, sıradan bir insan olurdu. Pislikler bu oyunun bir parçası, bu hile değil. Rakibine karşı ayakta kalmayı bilmelisin" şeklinde konuştu.

'ÖZÜR DİLEMESİNE GEREK YOKTU'

Gerçekleşen olayı aktaran deneyimli oyuncu, "O gün garip bir şey olmadı. Maçın çoğunda Cavani'yi tuttum ve bir şey olmadı. Birdenbire omzumdan ısırıldığımı hissettim. Vücut vücuda mücadele etmeyi seviyor, ben de öyleyim. İkimiz çok benziyoruz. Birkaç gün sonra onu aradım, benden özür dilemesine gerek yoktu. Ben de onun gibi bir o... çocuğuyum ve bununla gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Brezilya'da gerçekleşen Dünya Kupası'nda Suarez'in Chiellini'yi ısırması olay olmuş ve devamında Uruguaylı futbolcu 4 ay futboldan men cezası almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal