Chelseali Yıldızdan Fenerbahçe Taraftarını Heyecanlandıran Gelişme!

Ara transfer döneminde kadrosuna kaliteli oyuncular katarak, ilk yarıdaki kötü performansı hafızalardan silmek isteyen Fenerbahçe’ye gündeminde yer alan Chelseali yıldızdan güzel bir haber geldi.

29.12.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-12:31) Chelseali Yıldızdan Fenerbahçe Taraftarını Heyecanlandıran Gelişme!

Fenerbahçe’nin sezon başında da gündeminde yer alan Chelsea’nin İspanyol orta sahası Cesc Fabregas konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Deneyimli orta saha oyuncusunun kulübü Chelsea ile sözleşmesini sonlandırma konusunda görüşmelere başladığı iddia edildi.

İngiliz basınının haberlerine göre, 31 yaşındaki İspanyol oyuncu Londra temsilcisiyle yollarını ayırmak için fesih konusunda görüşmelere başladı.

Ada basınının bu iddiasının gerçekleşmesi halinde Fenerbahçe’nin devreye gireceği ve sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç’un tüm imkanları seferber edeceği gelen haberler arasında…

Sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi sona erecek yıldız orta saha, bu sezon Premier Lig’de yalnızca 5 karşılaşmada forma şansı bulabildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal