Chelsea'li Topçu Cesar Azpilicueta Açıklamalarda Bulundu

Chelsea’nin önemli isimlerinden Cesar Azpilicueta ve Pedro, Liverpool maçı öncesinde konuştu. Azpilicueta, final maçına çıkacaklarını ve kupayı kazanmak istediklerini söylerken, Pedro ise takımın motivasyonunun üst düzeyde olduğunu belirtti.

13.08.2019-19:23 - (Son Güncelleme: 13.08.2019-19:20) Chelsea'li Topçu Cesar Azpilicueta Açıklamalarda Bulundu

Liverpool'la Beşiktaş Park'ta UEFA Süper Kupa Finali'nde karşı karşıya gelecek olan Chelsea'de takımın önemli isimlerinden Cesar Azpilicueta ve Pedro, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ

"Aslında oyunun kontrolü bizdeydi ve iyi bir devre oynadık. Sonuç haricinde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Elimizde fırsat oldu ama bunları gole çeviremedik. 4-0 ağır bir mağlubiyet oldu. Bu durumu düzeltmemiz gerekiyor. Özellikle ilk yarıda çok iyi pozisyonlar yakaladık. Bunu yapmak kolay iş değildi. Bundan sonra daha da çok çalışarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Yarın karşımızda güçlü bir rakip olacak. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve istediğimiz zaferi elde etmeye çalışacağız"

"MOTİVE EDİCİ"

"Bu bir final maçı ve maçı sonunda kazanılacak bir kupa var. Son 8 yılda 3.kez Süper Kupa Finali oynuyoruz. 2012 ve 2013'te finalleri kaybetmiştik. Umuyoruz ki bu sene bu durumu değiştiririz ve bu önemli kupayı kazanırız. Bu tip finallerde oynamak sezon başlarında çok güzel ve motive edici"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal