Chelsea'den Liverpool’a Yılın Transfer Çalımı!

Chelsea, Alman yıldız Timo Werner'i Liverpool'un elinden alarak yılın transfer çalımını attı. Londra kulübü kısa zaman içinde futbolcunun serbest kalma şartında yer alan 55 milyon euroluk bedeli verecek.

05.06.2020-13:54 - (Son Güncelleme: 05.06.2020-13:51) Chelsea'den Liverpool’a Yılın Transfer Çalımı!

İngiltere’de transfer zamanı ortalık kızıştı. Geçtiğimiz haftalarda Liverpool'un transfer etmek için hazırlık yaptığı Timo Werner Chelsea'nin yolunu tuttu.

Chelsea, birkaç haftadır Liverpool'la transfer görüşmeleri yapan Leipzig'li golcü Timo Werner'i transfer etti. Maviler, kısa zaman içinde 55 milyon euroluk serbest kalma bedelini Alman takımına yollayacak.

24 yaşındaki futbolcu da Chelsea’den haftada 220 bin euro (senelik 10 milyon euro) alacak. Kontratın 2025 senesine kadar süreceği söyleniyor. Alman basınında yapılan haberlere göre ise Liverpool, Werner'e Chelsea'yle aynı parayı verdi fakat Kırmızılar Leipzig'den indirim istedi. Alman ekibi ise bu indirimi reddetti.

Alman basınından Bild'in haberine göre, Liverpool genç oyuncuyu transfer etmeye çok yakındı fakat Chelsea son dakikada masaya oturdu ve 24 yaşındaki futbolcunun serbest kalma şartını devreye sokmak istedi.

Leipzig'in 55 milyon euro serbest kalma ücretini koyduğu Werner, Chelsea'ye tama derse Londra kulübü serbest kalma şartını aktive edecek. Bu durumda Liverpool uzun zamandır transfer etmek istediği futbolcuyu rakibine kaptırmış olacak.

4 yıldır Leipzig'de görev yapan futbolcu bu sezon oynadığı 40 karşılaşmada 31 gol 12 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal