Chelsea Menajeri Sarri’den Cahill Yorumu!

Chelsea’nin İtalyan menajeri Maurizio Sarri, takımın deneyimli stoperi Garry Cahill ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

29.09.2018-15:53 - (Son Güncelleme: 29.09.2018-15:51) Chelsea Menajeri Sarri’den Cahill Yorumu!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea forması giyen Gary Cahill, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına yaptığı açıklama, takımda istediği düzeyde forma şansı bulamaması nedeniyle mutsuz olduğunu ve durumun böyle devam etmesi durumunda devre arası transfer döneminde takımdan ayrılmayı düşüneceğini belirtmişti.

Cahill'in devre arasında takımdan ayrılması konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Chelsea menajeri Maurizio Sarri, "Garry ile konuştum ancak arada Ekim, Kasım ve Aralık ayları da var. Yani kendisinin beklemesi gerekiyor." dedi. Sarri ayrıca, "Ondan memnunum. Benim için çok faydalı bir futbolcu. Ocak ayına daha çok zaman var." ifadelerini kullandı.

2012 yılında Bolton Wanderers takımından Chelsea’ye transfer olan deneyimli savunmacı, bu sezon Premier Lig’de yalnızca 21 dakika forma şansı bulurken, ilk defa hafta içinde Liverpool’la oynanan Lig Kupası karşılaşmasında sahaya kaptan olarak çıkıp 90 dakika süre aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal