Chelsea Lyon’u Penaltılarla Geçti!

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda 90 dakikası golsüz eşitlikle biten karşılaşmada Chelsea, Olympique Lyon’u penaltı atışları sonucu 5-4 yendi.

09.08.2018-11:41 - (Son Güncelleme: 09.08.2018-11:38) Chelsea Lyon’u Penaltılarla Geçti!
Avrupa'nın önde gelen futbol takımlarının yer aldığı hazırlık turnuvası 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda normal süresi 0-0 sonuçlanan mücadelede Chelsea, Olympique Lyon'u penaltı atışları sonunda 5-4 mağlup etti.

Bu sene 6. defa gerçekleştirilen organizasyonda, İngiliz ekibi Chelsea ile Fransız temsilcisi Olympique Lyon takımı, Londra'da Stamford Bridge Stadı'nda kozlarını paylaştı. 90 dakikası golsüz biten karşılaşmada Chelsea, penaltı atışları sonucu Olympique Lyon'u 5-4 mağlup etmeyi başardı.

Avrupa'nın önde gelen 18 kulübünün mücadele ettiği 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası karşılaşmaları Avrupa, ABD ve Singapur’da oynanıyor.

Turnuvada, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz'den Benfica takımları yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal